.


Sopar del FC Atlètic de Valls

El passat dissabte 15 de juny el Futbol Club Atlètic de Valls va celebrar el tradicional sopar de final de temporada al Restaurant Masia del Pla. En aquesta ocasió però, no era un sopar qualsevol perquè la família blava celebrava també el 30è Aniversari del Club.
 
A banda dels jugadors/es, entrenadors i directius de l’Atlètic, la Festa també va comptar amb la presència de la Sra. Assumpció Casañas, Regidora de l’Ajuntament de Valls, del Sr. Josep Vives, Delegat Territorial de la Federació Catalana de Futbol, del Sr. Rafael Pinedo, Responsable Federatiu del Futbol Femení, del Sr. Toñín Romeo, Delegat de la Federació a l’Alt Camp i del Sr. Pere Mariné Roig, Directiu fundador del Club i que pocs minuts abans havia rebut un merescut reconeixement a la 23a Nit de l’Esport Vallenc organitzada pel Patronat Municipal d’Esports.
 
Al final del sopar, i després dels Parlaments de rigor, es van repartir els habituals guardons als jugadors i jugadores més destacats de la temporada. Així doncs els primers en rebre els seus trofeus van ser els màxims golejadors de la temporada 2012-2013: Blanca Roig (inf-aleví femení B), Andrea Lozano (inf-aleví femení A), Anna García (1r equip femení), Joel Camacho (futbol sala), Esteban Ramírez (veterans) i Dani Figuerola (3a Catalana). Tot seguit es van premiar als jugadors més regulars de cada equip: Claudia Salvat (inf-aleví femení B), Nerea Aguilar (inf-aleví femení A), Mònica Guerra (1r equip femení), Jordi Rodríguez (futbol sala), Jordi Aís (veterans) i Oriol Montserrat (3a Catalana).
 
La Festa va finalitzar amb el sorteig de diversos regals i amb el desig comú de poder celebrar plegats molts més aniversaris del Futbol Club Atlètic de Valls.
 
 
feed. Both comments and pings are currently closed.

Leave a Comment