.


Darrer partit del femení i agrupacions provisionals 2013/2014

Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 6 – Constantí 2

El primer equip femení va tancar ahir la lliga 2012-2013 amb una contundent victòria davant del Constantí. Les noies d’Oscar Plantada van fer un bon partit i va sumar els tres darrers punts de l’any. Amb aquest triomf les vallenques acaben en la cinquena posició de la classificació.

Podeu consultar la fitxa del partit en aquest enllaç.

Agrupacions provisionals 2013-2014

La Federació Catalana de Futbol ha publicat les agrupacions provisionals del futbol territorial de cara a la temporada vinent 2013-2014.

Aquestes agrupacions provisionals han anat patint diverses modificacions durant el mes de juny perquè el Llorenç va renunciar a l’ascens i tornarà a jugar a Tercera forçant, en primera instància, el descens del Banyeres. No obstant,  l’ascens de l’Olot a 2a B, fa que el Calafell es mantingui a 2a Catalana i que el Banyeres no baixi a Quarta.

Podeu consultar les agrupacions provisionals en aquest enllaç

by rbordas No Comments Yet

Leave a Comment