.


L’equip de 3a Catalana començarà la pretemporada el dilluns 5 d’agost

P1140969

Aquest proper dilluns 5 d’agost l’equip masculí de 3a Catalana de l’Atlètic de Valls començarà els entrenaments de pretemporada a les ordres de Josep Maria Fuguet i de Marcos Alfonso. La primera sessió es durà a terme al Camp Municipal del Vilar a partir de les 8 del vespre.

Els dos místers vallencs han preparat una pretemporada amb 3 entrenaments setmanals més un partit amistós per anar agafant el ritme de joc.

El calendari previst dels partits de pretemporada és el següent:

Divendres 9 d’agost: Alcover (3c) – At. Valls (20:30 h)

Dimarts 13 d’agost: Mas Pellicer (3c) – At. Valls (20:30 h)

Dissabte 17 d’agost: At. Valls – Mora (3c) (18 h al Vilar)

Dimarts 20 d’agost: Icomar (3c) – At. Valls (20:30 h)

Divendres 23 d’agost: UE Valls (2c) – At. Valls (20:30 h al Vilar)

Diumenge 1 de setembre: At. Valls – Albi (2c) (18 h al Vilar, presentació)

Recordem que el primer partit de lliga arribarà el diumenge 8 de setembre amb el primer partit de la temporada al Camp del Vilar: Atlètic de Valls Alt Camp Alumini – Tancat del Vendrell (el subcampió de lliga de l’any passat).

Nova samarreta

Aprofitant la presentació d’Antoni Campanera, nou central blau provinent del Pla, l’Atlètic mostrà públicament la nova samarreta que lluirà l’equip la propera temporada 2013-2014. La nova equipació combina ratlles horitzontals de color blau marí amb altres de color blau cel, la referència clàssica de l’Atlètic.

Leave a Comment