.


L’Atlètic empata el primer partit de la pretemporada a Alcover (2-2)

Alcover 2 – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 2

L’equip de Josep Maria Fuguet i de Marcos Alfonso ha empatat a dos gols el primer partit de la pretemporada 2013-2014. L’encontre ha estat molt anivellat i ambdós conjunts han acusat la falta de ritme i el cansament propis d’aquestes alçades del mes d’agost.

En la primera part tots dos equips s’han repartit la possessió de la pilota i han disposat de diverses oportunitats per marcar. El primer gol del matx l’ha aconseguit el visitant Eric Serret en el minut 30 rematant un còrner amb el cap. Poc després l’Alcover ha igualat el marcador gràcies a un xut ras de París.

En el segon temps l’Alcover ha dominat més la situació gràcies al major nombre de jugadors que ha pogut convocar per aquest partit. El jove Jordi López ha aprofitat una errada en la sortida de la pilota de l’Atlètic per marcar el segon gol local en el minut 55. Afortunadament, només dos minuts més tard Ivan Mesa ha aconseguit l’empat a dos gràcies a un fort xut.

El marcador ja no s’ha tornat a moure tot i que els dos equips han lluitat per aconseguir la victòria fins el darrer minut.

Per l’Atlètic han jugat Martí i Vergés a la porteria i Sílviu, Torres, Serret, Campano, Guifré, Isma, Campanera, Ruiz, Joaquín, Mesa, Campillo, Ruben, Jerson i Manel com a jugadors de camp.

La setmana vinent els vallencs tenen dos partits amistosos més que serviran per anar agafant el ritme de competició i per anar acoplant les noves peces a l’engrenatge blau: Mas Pellicer – Atlètic (dimarts 13 a les 20:30 h a Reus) i Atlètic – Móra (dissabte 17 a les 19 h al Vilar).

Leave a Comment