.


L’Atlètic cau derrotat en el segon partit de pretemporada

Mas Pellicer 2 – Atlètic de Valls 1

Els vallencs han caigut derrotats per dos gols a un en el seu desplaçament a Reus per jugar el segon partit de la pretemporada. Els blaus s’han enfrontat al Mas Pellicer, equip del grup segon de la Tercera Catalana. En general ha estat un partit molt igualat entre dos equips que tot just no fa ni 10 dies que entrenen.

L’Atlètic (amb força baixes a la convocatòria) s’ha avançat en el primer temps gràcies a un gol d’Enric Torres però en la segona part l’equip local ha capgirat el marcador amb dues dianes (la segona de penal).

El proper partit amistós pels vallencs arribarà aquest proper dissabte dia 17 d’agost a les 6 de la tarda al Camp Municipal del Vilar. El rival dels vallencs serà l’Atlètic Móra la Nova, equip que milita al grup primer de la Tercera Catalana.

feed. Both comments and pings are currently closed.

Leave a Comment