.


L’equip de 3a Catalana continua la pretemporada

L’Atlètic de Valls Alt Camp Alumini ja ha superat l’equador de la pretemporada 2013 i encara la recta final de la preparació amb la mirada posada al diumenge 8 de setembre quan es donarà el tret de sortida a la compteció oficial de lliga 2013-2014 (els vallencs rebran la visita del Tancat del Vendrell al Camp Municipal del Vilar).
 
Després de tres setmanes de preparació els entrenadors blaus Josep Maria Fuguet i Marcos Alfonso han fet treballar de valent als seus jugadors i han anat acoplant a les noves incorporacions de la plantilla vallenca. Aquests 20 dies també han servit per valorar a diversos jugadors que estan entranant a prova per intentar quedar-se a l’Atlètic.
 
Referent als partits amistosos cal destacar que l’encontre previst pel passat dissabte dia 17 davant de l’Atlètic Móra la Nova del Grup 1 de la Tercera Catalana es va haver de suspendre a darrera hora per culpa de la coincidència de moltes baixes en la convocatòria vallenca. Diverses lesions, motius personals i laborals entre els jugadors blaus van obligar a postposar l’amistós per un altre dia encara per concretar.
 
Amistós al Camp de l’Icomar
 
El que si que es va disputar va ser el partit de dimarts dia 20 a Tarragona entre l’Icomar i l’Atlètic de Valls (ambdós conjunts del grup 3 de la Tercera Catalana). Curiosament aquest va ser el darrer encontre oficial de la temporada passada. Recordem que en aquella ocasió, el passat dissabte 1 de juny, els tarragonins van guanyar clarament per 5 gols a 2.
 
El partit de dimarts va ser molt igualat i va servir per comprovar que l’equip blau està treballant bé durant aquestes primeres setmanes de pretemporada. Els homes de Fuguet i Marcos van fer un bon futbol i més enllà del resultat final l’equip va evidenciar una clara millora respecte els primers partits amistosos.
 
A la primera part l’Atlètic no va poder traduir el seu major domini en el marcador i al final dels primers 45 minuts el resultat era d’empat a dos gols. Les dues dianes blaves les van aconseguir Víctor Campano i Ruben Salla.
 
En el segon temps la intensitat del joc va baixar força per culpa de les alçades de la pretemporada en la que ens trobem. Els vallencs es van avançar amb un gol de Marc Izquierdo però en els darrers minuts els locals van capgirar el marcador per establir el 4 a 3 definitiu.
 
Derbi vallenc
 
Aquest divendres 23 d’agost l’Atlètic disputarà el seu quart amistós del mes d’agost davant de la Unió Esportiva Valls de Segona Catalana. El partit, que està previst que comenci a dos quarts de nou del vespre al Vilar, servirà per fer un pas més en la preparació dels dos equips vallencs.
 
Recordem que la presentació de l’equip blau està prevista pel diumenge 1 de setembre a la tarda. Després de l’acte protocolari els vallencs disputaran un amistós davant d’un altre equip de segona catalana, l’Albi.

feed. Both comments and pings are currently closed.

Leave a Comment