.


L’equip de 3a Catalana encara la recta final de la pretemporada

Només queden 15 dies per començar la Lliga 2013-2014 i per aquest motiu Josep Maria Fuguet i Marcos Alfonso intensificaran el treball de l’equip de Tercera Catalana en aquestes dues darreres setmanes abans del debut oficial (diumenge 8 de setembre al Vilar davant del Tancat del Vendrell).

Aquesta setmana l’equip entrenarà tres dies i jugarà dos partits amistosos més: dimarts 27 a les 9 del vespre al Camp del Sant Pere i Sant Pau A (tercera catalana grup 2) i diumenge 1 a les 6 de la tarda al Vilar davant de l’Albi (segona catalana).

El partit de diumenge davant de l’Albi de Raül Fernández representarà la disputa del Trofeig Ciutat de Valls “XXVè Memorial Antonio Aís” i es jugarà després de la presentació oficial de la plantilla blava per la temporada 2013-2014.

Recordem que divendres passat l’Atlètic va jugar el quart partit de pretemporada davant de la Unió Esportiva Valls de segona catalana. Va ser un partit molt intens i que es va decantar pel costat blanc-i-roig per un clar 3 a 0. Podeu consultar aquí la crònica del Travesser.

 

Leave a Comment