.


Diumenge 1 de setembre: presentació de l’equip de 3a Catalana i XXVè. Memorial Antonio Aís

Aquest diumenge 1 de setembre l’Estadi Municipal del Vilar serà l’escenari de la presentació de la plantilla 2013-2014 del FC Atlètic de Valls Alt Camp Alumini del Grup Tercer de la Tercera Catalana. L’acte tindrà lloc a les 6 de la tarda i precedirà a la disputa del Trofeig Ciutat de Valls “XXVè Memorial Antonio Aís” entre l’Atlètic i l’Albi.

Després de quatre setmanes d’entrenaments i de cinc partits amistosos el tàndem tècnic format per Josep Maria Fuguet i Marcos Alfonso han fet treballar de valent als seus jugadors per intentar arribar de la millor manera possible al començament de la temporada oficial (previst pel diumenge 8 de setembre al Vilar davant del Tancat del Vendrell).

Fuguet i Marcos també han aprofitat aquest mes d’agost per provar a diversos jugadors i per acabar de definir una plantilla que conserva gairebé una quinzena de jugadors de la temporada passada i que presentarà mitja dotzena de cares noves a l’afició blava.

Partits amistosos

La veritat és que els resultats dels cinc partits amistosos disputats no han estat gens positius: empat a dos a Alcover (3a Catalana); derrota 2 a 1 al Camp del Mas Pellicer de Reus (3a Catalana); derrota 4 a 3 al Camp de l’Icomar de Tarragona (3a Catalana); derrota 3 a 0 davant de la UE Valls (2a Catalana); i derrota 4 a 1 al Camp del Sant Pere i Sant Pau (3a Catalana).

Evidentment els resultats d’aquests partits de pretemporada no són gens trascendents perquè cal considerar els condicionants que han tingut els tècnics alhora d’afrontar els encontres (baixes, vacances, proves, etc). Tot i això caldrà canviar ben aviat la dinàmica de resultats per no començar la lliga oficial amb el peu canviat.

XXVè. Memorial Antonio Aís

Aquest diumenge arriba la darrera prova abans de la lliga 2013-2014. Els vallencs rebran la visita de l’Albi, equip dirigit pel vallenc Raúl Fernández i que compta amb moltes cares conegudes a les seves files. L’Albi militarà enguany al grup cinquè (zona de Lleida) de la segona catalana i serà una bona mesura per valorar el nivell real de l’Atlètic vuit dies abans de començar el campionat oficial.

El partit entre l’Atlètic i l’Albi es jugarà al Vilar a partir d’un quart de set de la tarda tot just després de la presentació de la plantilla blava 13/14. El partit no serà un amistós qualsevol perquè representarà la disputa del Torneig Ciutat de Valls “Memorial Antonio Aís” (aquest Memorial, que s’organitza en honor a l’enyorat directiu blau, arriba ja a la seva vint-i-cinquena edició).

 

by rbordas No Comments Yet

Leave a Comment