.


L’Albi s’endú el XXVè. Memorial Antonio Aís

L’Albi ha fet bons els pronòstics i s’ha endut amb claretat el XXVè. Memorial Antonio Aís que s’ha disputat aquesta tarda al Camp Municipal del Vilar de Valls. L’equip dirigit pel vallenc Raúl Fernàndez ha estat molt superior a l’Atlètic i ha guanyat per un contundent 0 a 5.

A la primera part els lleidetans han passat per damunt dels blaus i el marcador al descans ho deia tot: 0 a 4. En el segon temps les coses s’han igualat força i l’Atlètic ha pogut plantar cara a un rival que enguany militarà al grup cinquè de la Segona Catalana.

Per l’Atlètic han jugat d’inici Martí, Ruiz, Campanera, Serret, Frías, Ruben, Jerson, Alcántara, Fran, Campano i Mesa. També han sortit Vergés, Silviu, Torres, Dani, Asier, Jorge i Yurel.

Per l’Albi han sortit de titulars Fernández, Xavi Ferré, Camí, Muñoz, Denis, Ioan, Joan, Albert Pérez, Silva, Salat i Vidal. També han jugat Joel, Cabrera, Edgar, Alex, Eugen, Luís i Manel.

Al Travesser trobareu la notícia i fotografies del partit.

El diumenge vinent 8 de setembre ja comença la lliga 2013-2014. L’Atlètic de Valls Alt Camp Alumini rebrà la visita del Tancat del Vendrell al Camp del Vilar a partir de les 5 de la tarda.

Leave a Comment