.


Després d’un mes de pretemporada ha arribat l’hora de la veritat: aquest diumenge 8 de setembre a les 5 de la tarda l’Atlètic de Valls Alt Camp Alumini començarà la Lliga 2013-2014 al Camp Municipal del Vilar rebent la visita del Tancat del Vendrell.
 
La veritat és que el sorteig del calendari del grup tercer de la Tercera Catalana no ha estat gaire favorable pels vallencs perquè els blaus hauran de començar el campionat davant d’un dels millors equips de la categoria. Recordem que la temporada passada els vendrellencs van finalitzar en la segona posició (només per sota del Llorenç) i que van perdre la promoció d’ascens a Segona Catalana amb La Selva del Camp per només un gol de diferència.
 
Segons sembla el Tancat ha pogut mantenir el bloc de la temporada passada i de ben segur que vindrà a Valls amb moltes ganes de repetir l’excel.lent campanya de l’any passat (on només van perdre tres partits dels trenta-dos disputats).
 
Els enfrontaments directes entre Tancat i Atlètic no conviden a l’optimisme dels vallencs perquè tradicionalment els del Baix Penedès sempre han estat un rival molt complicat. Sense anar més lluny la temporada passada els vendrellencs van sumar els 6 punts possibles en joc: un contundent 1 a 5 al Vilar i un ajustat 2 a 0 al Vendrell (tots dos gols van arribar en el temps de descompte del final del partit).
 
Després d’una pretemporada negativa pel que fa als resultats dels partits amistosos però positiva pel nivell dels entrenaments realitzats i per la feina efectuada, els nois de Josep Maria Fuguet i de Marcos Alfonso arriben al començament de lliga amb moltes ganes de retrobar-se amb la competició oficial. Ara ja va de debó i els blaus hauran de fer un molt partit davant del Tancat per animar a una afició preocupada pels resultats de la pretemporada.
 
 

feed. Both comments and pings are currently closed.

by rbordas No Comments Yet

Leave a Comment