.


L’Atlètic comença la lliga amb una derrota

Tercera Catalana Grup 3

Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 0 – UE Tancat 1

Per quarta temporada consecutiva: Primer partit de lliga i primera derrota de l’Atlètic de Valls Alt Camp Alumini. La veritat però, és que els vallencs han lluitat molt per aconseguir un resultat positiu però els vendrellencs han estat superiors en el còmput global del partit i la victòria es pot considerar justa. El Tancat ha demostrat que continua en la bona línea que la passada temporada els va deixar a un sol pas de Segona Catalana.

En el primer temps el protagonista ha estat la intensa pluja que ha caigut damunt del Camp Municipal del Vilar. L’aigua, els llamps i els trons no han estat acompanyats de gols i a la mitja part el resultat era d’empat a zero. Els vallencs gairebé no han inquietat al porter visitant. Els del Tancat han tingut fins a tres oportunitats clares per marcar però no han estat encertats en la rematada final.

Només començar la segona part el Tancat ha trenat una jugada d’atac per la banda esquerra i ha aconseguit inaugurar el marcador amb una rematada de Belemans. L’Atlètic ha intentat reaccionar i mica en mica s’ha anat imposant al damunt del terreny de joc. En el minut 70 ha arribat la millor oportunitat local després d’una jugada individual d’Izquierdo per la banda esquerra però ni Mesa ni Yurel han pogut batre a uns inspirat porter penedessenc.

En els darrers minuts del partit el Tancat ha controlat la situació i encara ha tingut temps per un parell d’oportunitats molt clares per sentenciar el partit.

Per l’Atlètic han jugat Martí, Ruiz, Fran, Serret, Frías, Jerson (Izquierdo), Campano (Alcántara), Yurel, Torres, Silviu (Mesa) i Ruben.

Podeu consultar la fitxa del partit a la web de la Federació.

El proper dissabte 14 de setembre arriba la segona jornada de lliga amb un derbi vallenc: Escola Valls Futbol – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini.

Veterans

Els Veterans del Fornàs – Atlètic de Valls han perdut el primer partit de la pretemporada al Camp del Montblanc (4 – 1). El partit corresponia al 2n Memorial Joan Ramon Dolcet.

 

Leave a Comment