.


Aquest dissabte arriba el primer derbi vallenc de 3a Catalana

Tercera Catalana Grup 3

Camp Municipal del Vilar: dissabte 14 de setembre a un quart de set de la tarda

Escola Valls Futbol – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini

La segona jornada de lliga ens porta el primer derbi vallenc de la temporada 2013-2014. Escola i Atlètic arriben al partit amb moltes ganes d’aconseguir la primera victòria (recordem que en el primer partit de lliga disputat la setmana passada l’Escola va empatar a zero gols al Camp del Vendrell i l’Atlètic va perdre zero a un davant del Tancat al Vilar).

En els dos precedents de la temporada passada la victòria va caure del costat “local”: 3 a 0 per l’Atlètic al setembre i 1 a 0 per l’Escola al gener. En la temporada 2011-12 ambdós partits van acabar amb empat a un gol.

Esperem que es pugui veure un bon i emocionant partit i que els aficionats vallencs omplin el Vilar.

Aquí podeu consultar les estadístiques del partit a la web de la Federació.

I aquí podeu llegir la prèvia al blog El Travesser

(i també podeu votar pel resultat que pronostiqueu).

 

Leave a Comment