.


3a Catalana: l’Atlètic s’emporta el derbi vallenc (2-4)

Escola Valls Futbol 2 – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 4

L’Atlètic de Valls Alt Camp Alumini va superar per 2 gols a 4 a l’equip amateur de l’Escola Valls Futbol i va sumar els tres primers punts de la temporada 2013-2014. Va ser un bon i emocionant partit de futbol que va comptar amb la presència d’un bon nombre d’espectadors a les grades del Camp Municipal del Vilar.

L’Atlètic va sortir molt endollat al camp i amb només 7 minuts ja va aconseguir marcar dos gols mitjançant el seu golejador Enric Torres: el primer amb un xut des de la frontal de l’àrea i el segon gràcies a una assistència d’Ivan Mesa. Amb el 0 a 2 en contra l’Escola va reaccionar i va apretar de valent fins aconseguir marcar el seu primer gol gràcies a un penal transformat per Reales en el minut 24.

Ambdós conjunts van tenir diverses oportunitats per tornar a moure el marcador abans del descans però el més encertat va tornar a ser Torres que en el minut 40 es va inventar un espectacular xut parabòlic des de 30 metres que va entrar per l’escaire de la porteria local. Amb l’1 a 3 es va arribar al descans.

Ens els primers minuts del segon temps el joc es va mantenir força igualat i cap dels dos porters va tenir massa problemes amb els atacs rivals. Les coses es van animar en els darrers vint minuts: en el minut 75 Torres va marcar el seu quart gol particular gràcies a una passada llarga de Mesa i en el minut 80 l’Escola tornava a marcar de penal mitjançant Martínez. El penal, a més, va significar l’expulsió del porter blau Vergés. Tot i jugar els darrers 10 minuts més el temps de descompte amb un jugador menys l’Atlètic no va tenir massa problemes per controlar la situació i per conservar l’avantatge en el marcador.

Amb aquesta victòria l’Atlètic suma tres punts molt importants que han de donar molta confiança de cara als propers partits. Cal felicitar el bon partit i l’esforç de tots els jugadors blaus i la bona feina dels dos entrenadors (Josep Maria Fuguet i Marcos Alfonso).

Per l’Atlètic van jugar Vergés, Ruiz, Fran, Serret, Mesa, Ruben (Izquierdo), Yurel (Dorado), Torres, Campano, València, (Silviu) i Alcántara.

Podeu consultar la fitxa del partit a la web de la Federació

.

Leave a Comment