.


#3cat3: L’Atlètic suma tres punts d’or al Vilar

Tercera Catalana Grup 3

Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 3 – Joventut Bisbalenca 2

Els vallencs han pogut sumar tres punts d’or després d’un partit molt emocionant. Amb aquesta victòria els blaus se situen a la part mitja de la classificació. Una derrota els hagués enfonsat a la cua de la taula.

En el minut 38 els locals ja guanyaven 3 a 0 gràcies a un hat-trick de Torres però el que semblava un partit plàcid s’ha transformat en un matx complicadíssim pels vallencs. La Bisbalenca ha aconseguit el primer gol en el minut 39 i obria una escletxa d’esperança pels penedessencs.

Només començar la segona part l’àrbitre ha expulsat correctament al defensa local Eric Serret per tallar amb falta una ocasió manifesta de gol i els vallencs han hagut de jugar més de 40 minuts amb un jugador menys.

Els de la Bisbal han aprofitat la superioritat numèrica per apretar de valent i per intentar la remontada. El segon gol visitant ha arribat en el minut 58 i la darrera mitja hora de joc ha estat d’infart.

La pressió del cuer de la categoria ha durat fins el darrer minut i fins i tot els bisbalencs han tingut dues oportunitats clares de gol en el temps de descompte que han fet patir molt a la parròquia local

Afortunadament l’Atlètic ha pogut sumar els tres punts en joc i ja en porta 6 després de 5 jornades. La setmana vinent l’equip de Fuguet i Marcos es desplaçarà a Constantí (diumenge 13 a les 5 de la tarda).

Aquí podeu llegir les diverses cròniques/resums del partit i de la jornada: El Portal Nou, El Travesser,  i BPesports.

I aquí podeu trobar la fitxa del partit.

Altres resultats blaus del cap de setmana:

Infantil-Aleví femení: Pallejà 8 – At. Valls 0 (primer partit de lliga)

Veterans: Fornàs At. Valls 0 – Vilabella 3 (tercer partit de lliga)

Leave a Comment