.


#3cat3: Derrota injusta a Constantí (1-0)

Tercera Catalana Grup 3

Constantí 1 – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 0

Tot i meréixer molta més sort, l’Atlètic de Valls no ha pogut obtenir un resultat positiu en la seva visita al sempre difícil camp del Constantí.

Els vallencs han dominat totalment els primers 30 minuts del partit però no han sapigut aprofitar les oportunitats de gol que han creat. En el darrer quart d’hora de la primera part l’equip local ha equilibrat la situació i ha començat a arribar a l’àrea de Carlos.

En la segona part l’Atlètic ha baixat el to físic i ha perdut el mig del camp. El Constantí ha aprofitat la situació per fer un pas endavant i per controlar el ritme del joc. L’únic gol del matx ha arribat en el minut 58 gràcies a un servei llarg de banda des d’un lateral que Bermúdez ha aprofitat a la perfecció.

L’Atlètic ha intentat reaccionar però l’equip local ha sapigut jugar molt bé les seves cartes i en la darrera mitja hora el joc ha patit constants interrupcions que han trencat totalment el ritme. A més a més en el darrer quart d’hora l’àrbitre s’ha vist totalment superat per les circumstàncies i no ha sapigut controlar tot el que passava al damunt del terreny de joc i a les banquetes.

En el minut 85 Ruben Salla ha tingut un gran oportunitat per empatar però la seva rematada a boca de gol ha sortit alta per molt poc. En el temps de descompte l’equip local ha tingut una gran oportunitat per sentenciar però el xut del seu davanter ha picat espectacularment al pal dret de la porteria de Carlos.

Al final els tres punts s’han quedat a Constantí i l’Atlètic ha tornat cap a l’Alt Camp amb la quarta derrota de la temporada sota el braç.

La setmana vinent els vallencs reben a La Riera (diumenge 20 d’octubre a les 5 de la tarda al Vilar).

Fitxa del partit Constantí – At. Valls

Leave a Comment