.


#3cat3: L’Atlètic goleja a La Riera (5-1) i suma tres punts d’or

3a Catalana Grup 3

Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 5 – La Riera 1

Brillant victòria blava en la setena jornada de lliga del grup tercer de la 3a Catalana. Els vallencs han superat a La Riera per un contundent 5 a 1 i han sumat tres punts molt importants per no quedar-se enfonsat a la part baixa de la classificació.

El partit s’han posat molt aviat de cara pels locals perquè en els minuts 4 i 17 Oriol Montserrat i Ruben Salla han establert un esperançador 2 a 0 pels locals. Amb el marcador en contra els rierencs han apretat de valent per buscar la remontada però l’Atlètic s’ha defensat amb molt d’ordre i ha concedit molt poques opcions als visitants.

En el temps de descans La Riera ha fet 4 canvis d’una sola tacada i en els primers minuts del segon temps han pressionat moltíssim la porteria de Carlos. Els atacs visitants han donat el seu fruit en el minut 54 quan Gonzàlez ha fet pujar el 2 a 1 en el marcador.

El jugador Mamadou ha tingut l’empat en les seves botes en el minut 74 però el seu xut ha sortit massa alt. I pràcticament en la jugada posterior Marc Izquierdo ha finalitzat una jugada d’atac i ha establert el 3 a 1.

En els darrers minuts l’Atlètic ha sapigut controlar la situació i fins i tot ha augmentat la diferència gràcies a dues dianes de Silviu i de Serret en el temps de descompte.

Altres resultats blaus del cap de setmana:

Infantil-Aleví Femení: Cambrils 9 – At. Valls 2

Veterans: Constantí 3 – Fornàs At. Valls 4

Leave a Comment