.


2013-2014

Tercera Catalana Grup 3

Cunit 2 – Atlètic Valls Alt Camp Alumini 3

Important victòria blava al camp del cuer del grup tercer de la Tercera Catalana. Els vallencs han patit molt per sumar els tres punts en joc però al final s’han emportant un triomf vital.

En el primer temps els visitants han dominat el joc i han tingut diverses oportunitats per inaugurar el marcador. El gol però, no ha arribat fins als darrers minuts de la primera part gràcies a l’encert d’Ivan Mesa.

El segon gol vallenc ha arribat en la primera jugada d’atac del segon temps quan Ivan Mesa ha aprofitat una pilota morta dins de l’àrea petita local. Semblava que el partit estava sentenciat però res més lluny de la realitat perquè l’equip local ha tret l’orgull i en un vist i no vist ha igualat el marcador amb dos gols gairebé consecutius.

Afortunament l’Atlètic ha sapigut reaccionar i un tercer gol d’Ivan Mesa en el minut 80 ha tornat a avançar als de l’Alt Camp. En els darrers minuts el Cunit ha apretat de valent però els blaus s’han sapigut defensar amb ordre i tot i quedar-se amb un home menys per l’expulsió d’Albert Ruiz (doble groga) han conservat l’avantatge en el marcador.

Fitxa del partit.

Crònica del partit al Travesser.