.


#3cat3: At Valls 1 – EF Sant Pere i Sant Pau 2. Molt d’esforç, cap premi.

Tercera Catalana Grup 3

Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 1 – EF Sant Pere i Sant Pau 2

L’Atlètic ha encaixat una dolorosa derrota al Camp Municipal del Vilar. Els homes de Fuguet i de Marcos han lluitat al màxim durant els 90 minuts però no han obtingut cap recompensa.

Després d’uns primers minuts de joc igualat el partit ha patit una sotragada amb l’expulsió per doble targeta groga del capità local Ruben Salla en el minut 23. L’equip visitant ha aprofitat la superioritat numèrica per apretar de valent però els vallencs s’han buidat en defensa i han mantingut la seva porteria a zero fins al descans.

Només començar la segona part els de Tarragona han marcat el primer gol gràcies a una pilota penjada a l’esquena de la defensa blava que ha aprofitat Laboria. Tot i aquesta patacada l’Atlètic s’ha sobreposat i ha lluitat al màxim per buscar l’empat.

La lluita i el bon joc local han tingut premi: en el minut 67 Yurel provoca un clar penal que a més a més significa l’expulsió del defensa visitant Castro. El mateix Yurel ha transformat la falta màxima i ha fet pujar l’un a un al marcador electrònic del Vilar.

Desafortunadament l’equip visitant s’ha refet ràpidament i ha aconseguit el segon gol en el minut 73 de nou gràcies a l’encert de Laboria. A partir d’aquí els de Sant Pere i Sant Pau han aplicat textualment aquesta filosofia: “a partir de ahora no paramos ningú balón. Todos a la autopista”.

En els darrers minuts l’Atlètic ho ha intentat tot però tant minuts amb 10 jugadors han passat factura i no hi ha hagut manera de sorprendre als rivals.

No toca altra que refer-se ben aviat d’aquesta dolorosa derrota i pensar en el proper partit al Camp del Llorenç (dissabte 9 de novembre a dos quarts de cinc de la tarda).

Altres resultats del cap de setmana:

1r equip femení: UE Segur 2 – Atlètic de Valls 5. Primer partit de lliga i primera victòria per les nostres jugadores. Fitxa del partit

.

Infantil-aleví femení: At. Valls 1 – Incresa 2. Fitxa del partit.

Els Veterans del Fornàs – Atlètic de Valls no tenien partit aquest cap de setmana.

Leave a Comment