.


#3cat3: Atlètic de Valls – La Floresta: resultat de tennis sota la pluja (6-2) !

Tercera Catalana Grup 3

Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 6 – La Floresta 2

Els vallencs han aconseguit una important victòria davant de La Floresta. Després de dues derrotes consecutives els blaus necessitaven sumar els tres punts per no enfonsar-se a la classificació.

El resultat final de 6 a 2 ha estat massa exagerat i no ha fet justícia al bon joc de La Floresta.

Els visitants han dominat gairebé tota la primera part però no han estat encertats de cara a porteria. Per la seva part els vallencs han tingut molts problemes per trenar jugades però s’han trobat amb dos gols en els darrers minuts del primer temps: Silviu i Torres.

Els tarragonins han aconseguit igualar de nou el marcador en els primers minuts del segon temps i amb el dos a dos tot tornava a començar.

Dues jugades clau prop del minut 65: oportunitat per l’Atlètic i gol de Torres (3 a 2) i tot seguit oportunitat pel La Floresta i un defensa vallenc treu la pilota del damunt mateix de la línea de gol.

Els visitants han buscat el gol amb insistència però els vallencs han estat letals al contraatac: en el minut 80 Sauri (que avui debutava amb l’Atlètic procedent de La Selva) marcava el quart gol; en el minut 87 Torres feia el seu tercer gol i el cinquè de l’equip local; i en el temps de descompte de nou Torres marcava de falta directa i tancava el marcador amb el definitiu 6 a 2.

L’espectacular resultat no pot amagar els problemes de l’Atlètic en la construcció de les jugades d’atac i els problemes defensius que ha creat La Floresta. Cal celebrar la victòria però també cal continuar treballant per millorar.

Aquí podeu consultar la fitxa del partit.

Altres resultats blaus del cap de setmana:

Veterans: Fornàs At. Valls 3 – La Pastoreta 2

Infantil-aleví femení: At. Valls 3 – Fontsanta Fatjó 3

1r equip femení: el partit al camp de l’Altafulla es va suspendre per la pluja. Es jugarà aquest dijous 21 de novembre a les 8 del vespre.

 

Leave a Comment