.


Resultats blaus del primer diumenge de desembre:

3a Catalana: At. Valls Alt Camp Alumini 4 – Santa Coloma de Queralt 2

Bona victòria pels vallencs davant d’un molt bon rival. Els blaus sumen el seu setè punt en tres jornades i pugen fins a la vuitena posició de la classificació del grup 3 de la Tercera Catalana.

Un gol de Campanera en el minut 3 i un altre de Torres en el minut 21 van posar les coses de cara pels locals. Els colomins van reaccionar i després de diversos avisos van aconseguir escurçar el marcador en el darrer minut del primer temps gràcies a una acció d’Axel.

La segona part va començar amb l’expulsió del lateral vallenc Guifré per doble groga (minut 63). Afortunadament els nois de Fuguet i Marcos es van multiplicar i van mantenir la situació igualada tot i la inferioritat numèrica.

Un gol d’Ivan Mesa en el minut 68 va donar certa tranquil.litat als vallencs. El Santa Coloma no va llençar la tovallola en cap moment i van intentar la remontarda fins el darrer minut. Després de diverses temptatives el segon gol grog-i-negre va arribar en el minut 85 gràcies a l’oportunisme de Gomis.

Ja en el temps de descompte un gol de Youness va certificar l’important victòria vallenca.

Fitxa del partit.

      Crònica i fotos al Travesser.

Veterans: Torredembarra 4 – Fornàs Atlètic de Valls 4

Bon punt el que van sumar els nostres veterans en una difícil desplaçament.

1r equip femení: Constantí 2 – Atlètic de Valls 1

Les noies d’Oscar Plantada van perdre el primer partit de la temporada i van deixar passar l’ocasió de situar-se líders de la lliga.

Fitxa del partit

 

 

Leave a Comment