.


#3cat3: L’Atlètic aconsegueix un empat de prestigi al camp del Tancat

L’Atlètic de Valls Alt Camp Alumini va aconseguir sumar un punt molt valuós en la seva visita al difícil camp del Tancat del Vendrell.

Ambdós conjunts van afrontar el partit amb diverses baixes però van oferir un bon espectacle als aficionats.

Aquí podeu llegir la crònica del Travesser (+fotos)

Amb aquest punt els vallencs se situen vuitens a la classificació del grup 3 de la Tercera Catalana amb 29 punts ( només 6 menys que els tres equips que ara mateix comparteixen la segona posició – Tancat, La Riera i Sant Pere i Sant Pau).

Classsificació i resultats de la jornada.

DERBI:

El proper diumenge 2 de febrer arriba el segon derbi vallenc de la temporada i primer de l’any 2014. L’Atlètic de Valls Alt Camp Alumini rebrà la visita de l’Escola Valls Futbol a partir de les 5 de la tarda al Camp Municipal del Vilar.

Leave a Comment