.


#3cat3: L’Atlètic s’emporta el derbi vallenc !!! (3-0)

Tercera Catalana Grup 3

Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 3 – Escola Valls Futbol 0

L’Atlètic de Valls s’ha emportat amb força claretat el segon derbi vallenc de la temporada 2013-2014.

Un gol molt matiner d’Ivan Mesa en el minut 3 (rebent una assistència en profunditat de Torres) ha posat les coses molt de cara pels blaus. L’avantatge local ha augmentat en el minut 20 gràcies a una bona jugada col.lectiva que ha finalitzat amb una centrada d’Ivan Mesa des de l’esquerra i una rematada de Ruben Salla des de la frontal de l’àrea petita.

En el minut 23 el jugador de l’Atlètic Ivan Mesa ha patit una forta lesió al braç esquerre i el partit s’ha aturat mentre arribava l’ambulància.  Quan el joc s’ha reprès no hi ha hagut massa incidències fins al descans.

Només començar la segona part l’Atlètic s’ha quedat amb un jugador menys per l’expulsió del defensa Albert Frías per dues targetes grogues. Tot i ser un jugador més l’Escola Valls Futbol no ha creat massa perill a la porteria de Carlos Dorado.

En el minut 74 el porter vermell Gerard Montserrat ha fet caure a Torres quan anava de cara a porteria i l’àrbitre ha assenyalat penal i expulsió. El defensa visitant Javi De la Torre s’ha posat els guants de porter i ha aturat el llençament de penal de Torres amb una brillant intervenció.

En el minut 83 els blaus han sentenciat el marcador amb un tercer gol marcat per Torres després d’una centrada d’Albert Ruiz des de la banda dreta.

Fitxa del partit.

Crònica del Travesser.

Altres resultats blaus del cap de setmana:

Infantil-aleví femení: At. Valls 1 – Morell 2

Veterans: Vila-seca 2 – Fornàs At. Valls El Cafetó 4

El primer equip femení no tenia partit aquest cap de setmana.

Leave a Comment