.


Eleccions a l’Atlètic de Valls

Donat que a final d’aquesta temporada l’actual Junta Directiva del Futbol Club Atlètic de Valls finalitza el seu mandat, el club blau convoca eleccions per a la proclamació d’un nou president i d’una nova Junta Directiva perquè dirigeixin el club blau durant els propers anys.

El procés electoral començarà aquest proper diumenge 9 de març coincidint amb el partit que l’equip de Tercera Catalana jugarà al Vilar davant del Constantí. A partir d’aquest diumenge els socis que ho desitgin podran consultar el cens electoral i tindran quinze dies per a poder fer les reclamacions que creguin oportunes.

El diumenge 23 de març (el mateix dia que el partit entre l’Atlètic i el Cunit al Vilar) es resoldran les possibles reclamacions presentades i s’aprovarà el cens definitiu de socis i sòcies. A partir d’aquest mateix dia s’obrirà un període de 15 dies per a la presentació de candidatures.

El diumenge 6 d’abril, coincidint amb la visita del Llorenç al Vilar, es realitzarà la proclamació de les candidatures presentades i començarà, en el cas que calgui, la campanya electoral. En el cas que siguin necessàries unes eleccions aquestes es durien a terme el diumenge 27 d’abril coincidint amb el partit de Tercera Catalana entre l’Atlètic i El Pla de Santa Maria al Camp Municipal del Vilar.

feed. Both comments and pings are currently closed.

by rbordas No Comments Yet

Leave a Comment