.


Els equips de l’Atlètic tornen a la competició després de Setmana Santa

Després del descans de Setmana Santa els equips de l’Atlètic de Valls tornen a les respectives competicions de Lliga per encarar la recta final de la temporada 2013-2014.

Tercera Catalana:

Els primers en tornar a jugar seran els nois de Tercera Catalana: els vallencs jugaran aquest dijous 24 d’abril a partir de les 9 del vespre al Camp del Sant Pere i Sant Pau la segona part pendent del partit suspès per la pluja. Recordem que el resultat a la mitja part era d’empat a un gol.
El diumenge dia 27 serà l’hora del derbi comarcal entre l’Atlètic de Valls Alt Camp Alumini i El Pla de Santa Maria. El partit comencarà a les cinc de la tarda al Camp Municipal del Vilar de Valls.

Els planencs (amb Isma Sánchez i Juan Cazorla a la banqueta) arribaran a Valls amb la necessitat d’obtenir un resultat positiu per escapolir-se de la zona de descens a Quarta Catalana. Els vallencs per la seva part intentaran oferir un bon partit de futbol als seus aficionats i voldran apurar les seves últimes opcions d’escalar alguna posició a la classificació (ara mateix queden 6 jornades per tancar el campionat i els vallencs són vuitens amb 44 punts).

Recordem que en el partit de la primera volta disputat al Pla de Santa Maria el resultat final va ser d’empat a un gràcies a un gol de l’equip groc en el temps de descompte. Els dos darrers precedents al Vilar són de signe ben diferent: 3 a 1 pels vallencs l’any passat i 2 a 3 pels planencs fa dues temporades.

Després de rebre al Pla els homes de Josep Maria Fuguet i de Marcos Alfonso encara tindran 5 partits pel davant: tres desplaçaments a Santa Coloma de Queralt, Icomar i Banyeres i dos partits al Vilar davant del Montblanc i del Vendrell.

Primer equip femení

Per la seva part el primer equip femení de l’Atlètic de Valls ja ha donat per acabada la seva temporada 2013-2014. Les vallenques han acabat quartes la primera fase de la competició i han renunciat a jugar la segona fase.

Veterans del Fornàs:

El dissabte 26 a les 4 de tarda els blaus rebran la visita dels Veterans de Cambrils al Camp Municipal del Fornàs. Després d’aquest partit només quedaran dues jornades per acabar la seva lliga.

Infantil-aleví femení:

El mateix dissabte, just quan acabi el partit dels Veterans, arribarà el torn de les més joves del club. L’equip infantil-aleví femení de l’Atlètic rebrà la visita de la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca a partir de les 6 de la tarda. Després d’aquest encontre les vallenques encara tindran quatre partits més per tancar la temporada.

by rbordas No Comments Yet

Leave a Comment