.


Carlos Aís, nou president del FC Atlètic de Valls

Aquest dimecres dia 18 el Futbol Club Atlètic de Valls va celebrar l’Assemblea General de Socis amb un tema prou important dins de l’ordre del dia: el relleu a la Presidència de l’Entitat perquè Jacint Traguany, després de 9 anys al capdavant de l’Atlètic, ja feia mesos que havia anunciat la seva marxa.

L’Assemblea començava amb l’aprovació de l’acta de la sessió anterior, del balanç esportiu de la temporada i del tancament econòmic de la campanya 2013-2014.

A continuació va arribar el moment d’aprovar per unanimitat l’elecció de Carlos Aís Albero (únic candidat que es va presentar durant el període electoral) com a nou President del Futbol Club Atlètic de Valls. Carlos Aís, fill d’un dels fundadors de l’Atlètic, ha estat sempre vinculat al club i després de ser jugador ha ocupat diversos càrrecs dins de la Junta blava.

A continuació el nou President va presentar el seu projecte esportiu per la Temporada 2014-2015 (el club blau ja ha renovat la confiança amb Josep Maria Fuguet, entrenador de l’equip de Tercera Catalana, i també treballa per ampliar el futbol base femení). Els socis van donar el vist i plau al projecte esportiu i van aprovar el pressupost econòmic per l’any vinent.

L’Assemblea va finalitzar amb el torn obert de precs i preguntes formulades pels socis i sòcies assistents.

feed. Both comments and pings are currently closed.

Leave a Comment