.


L’Atlètic 2014-2015 està a punt d’arrancar !!!

Aquest proper dimarts 29 de juliol l’equip de Tercera Catalana del Futbol Club Atlètic de Valls arrancarà la pretemporada 2014 amb la màxima il.lusió. Després d’una important renovació de la plantilla els jugadors de Josep Maria Fuguet començaran a treballar per poder arribar de la millor manera possible al primer partit de lliga (el dissabte 6 de setembre a Llorenç del Penedès).

A banda dels tres entrenaments setmanals l’equip tècnic de l’equip ja ha concretat tres partits amistosos durant el mes d’agost: el dia 9 al Camp del Vila-seca B del grup 2 de Tercera Catalana, el diumenge 24 al Camp del Juvenil B del Nàstic de Tarragona i el dissabte 30 presentació al Vilar davant de l’Albi de la Segona Catalana (grup de Lleida). En els propers dies s’acabaran de perfilar dos o tres partits més entre setmana.

Canvis a la plantilla

Per altra banda durant aquesta darrera setmana el club blau ha pogut lligar tres noves incorporacions: Moha, Dani Vázquez i Marc València.

Moha és un jove central de 22 anys provinent del Pla de Santa Maria, Dani Vázquez és un lateral dret que prové del juvenil de l’Escola Valls Futbol i Marc València és un vell conegut que torna a l’equip després del seu pas pel futbol sala.

Aquestes tres noves altes se sumen a les ja conegudes dels dos germans Raduà i de Hicham. Sis cares noves que encara en seran més durant els propers dies.

Totes aquestes noves incorporacions han d’anar cobrint les baixes de jugadors com Vergés i Campanera (que deixen el futbol), de Torres (que marxa a La Selva del Camp), de Serret (que jugarà a l’Angulària de la segona catalana lleidatana), d’Albert Ruiz (que per motius laborals i d’estudis no pot començar la temporada), etc.

L’equip tècnic format per Fuguet i Marcos també es reforça amb l’arribada de Juanma Jurado.

Leave a Comment