.


Presentació equip 3a Catalana: dissabte 30 a les 7 al Vilar

El Futbol Club Atlètic de Valls presentarà el seu equip de Tercera Catalana aquest dissabte 30 d’agost a les 7 de la tarda al Camp Municipal del Vilar. Després de la presentació l’equip patrocinat un any més per Alt Camp Alumini s’enfrontarà a l’Albi de Segona Catalana (equip entrenat pel vallenc Raul Fernández).

Serà la primera plantilla que presenta l’Atlètic amb el Carlos Aís ocupant la presidència de l’entitat blava. Aís, que agafa el relleu de Jacint Traguany, i la seva Junta Directiva confien que l’equip podrà fer una bona campanya al grup tercer de la Tercera Catalana i que podrà lluitar a la part alta de la classificació.

Josep Maria Fuguet continuarà sent el primer entrenador d’una plantilla que conserva gairebé a la meitat dels jugadors de la temporada passada i que s’ha reforçat amb diverses incorporacions: Hicham (UE Valls), Jordi López (Alcover), València i Arce (Futsal Valls), Moha i Hernández (El Pla), Mounir i Dani Vásquez (Escola Valls Futbol), Jaume i Josep Maria Raduà. Fuguet a la banqueta estarà acompanyat per Juanma Jurado i per Marcos Alfonso.

Recordem que la plantilla blava va començar a entrenar la darrera setmana del mes de juliol i que fins ara ha disputat tres partits amistosos: derrota 0 a 1 amb el Vila-seca del grup segon de la Tercera Catalana; victòria 3 a 1 davant d’un combinat de segona i tercera catalana del Sant Pere i Sant Pau; i victòria 0 a 4 al camp de La Riba de Quarta Catalana.

El primer partit de lliga dels blaus arribarà el dissabte 6 de setembre a les 6 de la tarda al difícil camp del Llorenç del Penedès.

feed. Both comments and pings are currently closed.

Leave a Comment