.


L’Atlètic de Valls guanya el derbi i comparteix la segona posició !!!

Atlètic de Valls Alt Camp Alumini.- 3

Escola Valls Futbol.- 0

El Futbol Club Atlètic de Valls Alt Camp Alumini es va imposar per 3 gols a 0 a l’equip amateur de l’Escola Valls Futbol i es va situar en la segona posició de la classificació del grup tercer de la Tercera Catalana amb els mateixos punts (37) que el Llorenç i el Segur de Calafell. Aquests tres equips només estan superats per La Riera, l’actual líder de la categoria amb 45 punts. Per sota i hi ha 5 equips molt igualats: Constantí (35 punts amb un partit menys), Floresta (35), Banyeres (34), Morell B (33) i Escola Valls Futbol (31).

Ara la competició s’aturarà una setmana pel Carnaval i no tornarà fins el cap de setmana del 21 i 22 de febrer. L’Atlètic jugarà un altre derbi, aquest cop comarcal, al camp del Pla de Santa Maria (diumenge 22 a les 5 de la tarda).

Crònica del derbi vallenc al Travesser

Resultats i classificació

Leave a Comment