.


Aturada per Setmana Santa

Els nostres equips aturen les seves respectives competicions de lliga per encarar, després de la Setmana Santa, la recta final de la temporada 2014-2015:

Cadet-infantil femení

Després de guanyar a Barcelona per un contundent 0-6 al Mercat Nou Magòria, les noies de Ramon Jiménez tenen cinc jornades pel davant (han de rebre al Sant Jaume dels Domenys i a la Fundació Júpiter i s’han de desplaçar als camps de l’Incresa, del Santfeliuenc i del Mas Catarró).

Ara mateix les vallenques són novenes amb 31 punts després de 21 jornades de lliga (10 victòries, 1 empat i 10 derrotes).

Tercera Catalana Grup 3

Els nois de Tercera Catalana encara tenen 8 jornades pel davant després del descans. Els de Fuguet i Jurado han de rebre al Segur, al Montblanc, a la Bisbalenca i al Bellvei, i han de visitar al Constantí, al Santa Coloma de Queralt, al Vendrell i al Morell B.

Els blaus ara mateix són quarts amb els mateixos punts que el Banyeres (3r), 6 menys que el Segur (líder) i 5 menys que La Riera (2n). El somni de la segona catalana és molt aprop i somiar és gratis.

Els vallencs han demostrat que poden guanyar a qualsevol i tenen 8 finals pel davant per demostrar del què són capaços de fer.

Leave a Comment