.


#3cat3: sis finals per aconseguir el somni de l’ascens a Segona Catalana !!!

L’equip de Tercera Catalana de l’Atlètic de Valls Alt Camp Alumini té sis autèntiques finals pel davant de cara a continuar lluitant per l’ascens a Segona Catalana.

Ara mateix els vallencs són tercers amb 55 punts, 3 menys que el líder Riera i 1 menys que el segon classificat, la UE Segur. Per sota trobem al Banyeres (53), al Llorenç (51) i a La Floresta (50). Aquests sis equips lluitaran en les 6 darreres jornades de lliga per aconseguir l’ascens directe (premi pel campió) o per jugar la promoció d’ascens (premi pel subcampió).

L’Atlètic de Valls té sis partits complicats pel davant: Montblanc, Bisbalenca i Bellvei al Vilar i desplaçaments a Santa Coloma de Queralt, al Vendrell i al Morell.

18 punts en joc per resoldre tota una temporada !!!

Aquest diumenge dia 26 els blaus tancaran el mes d’abril rebent la visita del Montblanc. Un derbi intercomarcal molt interessant que començarà a les 5 de la tarda al Camp Municipal del Vilar.

Esperem que el camp registri una bona entrada perquè els vallencs necessiten el suport de tothom per continuar somiant !!!

Leave a Comment