.


#3cat3: Victòria al límit i tres punts per continuar somiant en #2cat6 !!!

Atlètic de Valls Alt Camp Alumini   3

Joventut Bisbalenca                                   2

Els jugadors de Fuguet i de Jurado han reaccionat a temps i després d’un mal començament de partit han capgirat el marcador amb gols de Marc Izquierdo, Jordi López i Hichem (de penal en el darrer minut). Amb aquesta victòria els vallencs continuen lluitant per l’ascens a segona.

El cor dels seguidors de l’Atlètic de Valls Alt Camp Alumini s’està acostumant a patir fins el darrer minut en aquest impressionant final de temporada: victòria 2-1 al descompte al Segur, victòria 1-2 al descompte a Constantí i avui, per continuar posant a prova els nervis de l’afició, victòria 3-2 davant de la Bisbalenca gràcies a un penal transformat per Hichem en el minut 89.

L’Atlètic de Valls Alt Camp Alumini té tres finals pel davant: desplaçament al Vendrell, Bellvei al Vilar i desplaçament al Morell. Els vallencs, a més a més de guanyar els seus partit necessiten una ensopegada del Segur i/o de La Riera.

Leave a Comment