.


#3cat3: l’ascens a #2cat6 es decideix el dissabte 30 de maig !

Ha arribat l’hora de la veritat. Aquest dissabte 30 de maig a partir de les 5 de la tarda començarà la darrera jornada de lliga 2014-2015 i tres equips es jugaran les tres primeres posicions de la classificació. La primera dóna l’ascens directe a Segona Catalana; la segona permet jugar la promoció d’ascens amb un equip de les Terres de l’Ebre; i la tercera et deixa sense premi.

Ara mateix la classificació és aquesta: La Riera 73 punts, Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 70 punts i UE Segur 69 punts.

El goal-average entre La Riera i l’Atlètic és favorable als vallencs. En canvi, entre vallenc i Segur el goal-average és favorable als del Baix Penedès.

Els tres partits de la darrera jornada amb incidència a l’ascens són aquests:

Bellvei – La Riera

Santa Coloma de Queralt – UE Segur

Morell B – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini

La Riera en té prou amb un empat per ser campió i pujar directament a Segona. Si perd a Bellvei i l’Atlètic guanya al Morell, seran segons i jugaran la promoció.

La UE Segur necessita fer un millor resultat que l’Atlètic de Valls per acabar segona i jugar la promoció.

L’Atlètic de Valls necessita guanyar per assegurar-se la segona posició i per optar encara a ser primer.

Ens espera un dissabte d’infart !

Des d’aquí volem felicitar a La Riera i a la UE Segur perquè sigui quina sigui la classificació final, ambdós equips hauran completat una temporada magnífica.

Per part vallenca també cal destacar que l’equip blau ha protagonitzat una temporada genial (la millor dels darrers 12 anys). Cal felicitar a tots els jugadors i a tot l’equip tècnic perquè independentment de com s’acabi la lliga, l’equip ha d’estar molt orgullós de la seva feina ! Enhorabona nois !!!

Molta sort a tots !!!

feed. Both comments and pings are currently closed.

by rbordas No Comments Yet

Leave a Comment