.


La promoció d’ascens a Segona Catalana ja té horaris !

Ahir a les 6 de la tarda es va efectuar el sorteig de l’ordre dels partits de la promoció d’ascens a Segona Catalana que han de jugar el Club de Futbol Ulldecona i el Futbol Club Atlètic de Valls Alt Camp Alumini. El sorteig es va realitzar a la seu de la Federació Catalana de Futbol a Tarragona i va comptar amb la presència del Delegat Federatiu Sr. Josep Vives i d’un parell de representants de les directives dels dos equips.

La primera bola que va sortir va ser la de l’Atlètic de Valls i per tant el partit d’anada es jugarà al Camp Municipal del Vilar de la capital de l’Alt Camp aquest diumenge 7 de juny a partir de les 6 de la tarda.

El partit de tornada, per tant, es jugarà a Ulldecona el diumenge 14 de juny a la mateixa hora, a les 6 de la tarda.

Recordem que ambdós conjunts s’han guanyat el dret de jugar la promoció d’ascens després de quedar segons en la classificació dels seus respectius grups de Tercera Catalana. L’Ulldecona va ser segon per darrera del Godall i per damunt del Flix. Per la seva part l’Atlètic va acabar en la segona posició només per sota de La Riera i amb un sol punt per damunt de la UE Segur.

feed. Both comments and pings are currently closed.

Leave a Comment