.


Tot a punt per a la tornada de la promoció d’ascens a Segona Catalana

S’acosta el diumenge 14 de juny i, per tant, s’acosta el partit de tornada de la Promoció d’ascens a Segona Catalana entre el CF Ulldecona i l’Atlètic de Valls Alt Camp Alumini.

El club blau ha preparat dos autobusos per facilitar el desplaçament dels seus jugadors i aficionats. Encara queden algunes places lliures. Qui hi estigui interessat pot trucar al 636 23 40 24 i demanar informació.

Recordem que el partit d’anada disputat al Vilar diumenge passat l’Atlètic es va imposar per un ajustat 2 a 1. Aquest marcador ho deixa tot pendent de resoldre al Camp de l’Ulldecona aquest proper diumenge a les 6 de la tarda.

El somni de l’ascens continua viu ! Som-hi !

TORNEIG FEMENÍ

Per altra banda aquest diumenge 14 al matí el Camp Municipal del Fornàs de Valls serà l’escenari d’un triangular infantil-cadet femení entre els equips del Sant Jaume dels Domenys, del Vilanova i la Geltrú i l’Atlètic de Valls.

feed. Both comments and pings are currently closed.

by rbordas No Comments Yet

Leave a Comment