.


L’Atlètic es queda a les portes de Segona Catalana

Tornada de la promoció d’ascens a  Segona Catalana:

Ulldecona 2

Atlètic de Valls 1

No va poder ser. El futbol va ser molt cruel amb el Futbol Club Atlètic de Valls Alt Camp Alumini i els vallencs es van quedar a tocar de l’ascens a Segona Catalana.

Després de més de 100 entrenaments, de 34 partits de lliga i de 2 partits de promoció, l’Atlètic va perdre la tanda de penals que decidia qui pujava a Segona Catalana i qui es quedava a Tercera un any més. L’Ulldecona va guanyar la tanda de penals (4-2) i es va emportar el premi de l’ascens.

El partit de tornada de la promoció d’ascens va ser d’una gran intensitat. El camp de l’Ulldecona es va omplir de gom a gom per animar a dos equips que tancaven una temporada magnífica.

L’Atlètic va colpejar primer i es va avançar en el marcador en el minut 15 gràcies a un gol en pròpia porteria després d’un còrner servit per Jordi López. L’equip local es van llençar a l’atac per buscar l’empat i després de diverses bones oportunitats va aconseguir igualar el marcador en el minut 41 gràcies a un gol de cap de Sancho.

Després del descans els locals van sortir decidits a marcar el segon gol i ho van aconseguir en el minut 57 gràcies a un bon xut creuat d’Abat. L’eliminatòria estava 100% igualada i quedava més de mitja hora de partit. L’Ulldecona va apretar força però els vallencs es van saber defensar bé.

El marcador no es va tornar a moure i es va haver de jugar una pròrroga de 30 minuts. Durant aquest temps suplementari l’Atlètic va capgirar la truita i va arribar amb més perill a l’àrea contrària però els seus atacs no van fructificar.

La pròrroga no va portar gols i els penals van ser fatídics pels visitants.  Els locals van transformar 4 dels 5 penals que van llençar i els vallencs només van poder marcar 2 dels 4 llençaments. El premi de l’ascens es quedava a Ulldecona i l’Atlètic marxava cap a casa amb les mans buides.

Des d’aquí volem felicitar a l’Ulldecona per l’ascens i pel centenari ! Us desitgem molta sort a segona catalana !

I com no pot ser d’altra manera, també volem felicitar a tots els nostres jugadors, als entrenadors i als auxiliars per la gran temporada realitzada. Ens hem quedat sense l’ascens però hem d’estar orgullosos per la bona feina feta i per la gran temporada realitzada. La millor temporada dels 32 anys d’història del club blau !

I també cal agrair el gran suport de l’afició ! Més de 100 vallencs es van desplaçar a Ulldecona per animar al seu equip !

Crònica del partit al Travesser

 

 

feed. Both comments and pings are currently closed.

Leave a Comment