.


#3cat3: L’Atlètic de Valls 2015-2016 comença a agafar forma

S’apropa el començament de la temporada 2015-2016 i l’Atlètic de valls Alt Camp Alumini ja va perfilant la plantilla, els partits amistosos, etc.

L’equip blau començarà els entrenaments de pretemporada la primera setmana del mes d’agost i ja té quatre partits amistosos concertats: el dissabte 8 d’agost a Reus davant del Mas Pellicer (equip de tercera catalana grup 2), el diumenge 16 d’agost a Torreforta (2a catalana grup 6), el dissabte 23 al Camp de la Pastoreta de Reus (#3cat2) i el diumenge 30 d’agost al Vilar davant del Racing Bonavista de Segona Catalana (partit que servirà de presentació de la plantilla.

Els dos tècnics Josep Maria Fuguet i Juanma Jurado (que repeteixen un any més a la banqueta blava) estan treballant per confeccionar una bona plantilla de jugadors per intentar repetir la bona campanya anterior. De moment s’han confirmat les incorporacions de Luís Yeste (Albi), Ramon Moya (Albi), Gerard Sendra (juvenil Escola Valls Futbol) i Marc Gabriel (juvenil Escola Valls Futbol). En les properes setmanes coneixerem més novetats.

La Federació Catalana de Futbol ja ha donat a conéixer el calendari de la Lliga 2015-2016. Els vallencs començaran la competició rebent l’Altafulla l Vilar el diumenge 6 de setembre i tancarà la temporada rebent la visita del Morell B el 29 de maig. Aquí podeu consultar el calendari sencer.

14 equips repeteixen al grup 3 de la Tercera Catalana: Atlètic de Valls, Escola Valls Futbol, UE Segur, Morell B, Santa Coloma de Queralt, El Pla, Montblanc, Llorenç, Joventut Bisbalenca, Altafulla, Constantí, Banyeres, Bellvei i Vendrell.

Hi ha quatre equips nous: Roda de Barà i Tancat (que baixen de segona) i Pobla de Mafumet i Cunit (que puguen de quarta). Aquests quatre equips substitueixen a La Riera (que va pujar a segona), al Calafell (que va baixar a quarta) i a l’Icomar i a La Floresta (que han passat al grup 2 de Tercera).

Leave a Comment