.


#3cat3: L’Atlètic perd al camp del Segur (2-1)

UE Segur.- 2

At. Valls.-  1

L’Atlètic de Valls Alt Camp Alumini no va poder puntuar en el primer desplaçament de la temporada 2015-2016. Els vallencs es van trobar amb un rival molt sòlid i que va demostrar que enguany tornarà a ser un dels millors equips de la categoria.

A la primera part els locals es van avançar amb un dos a zero que complicava molt el partit pels blaus. En el segon temps els nois de Fuguet i de Jurado ho van intentar tot però no van poder escurçar la diferència en el marcador fins el minut 89 amb un gol de Jordi López.

 

Agenda blava pel proper cap de setmana:

 

Dissabte 19 a 3/4 d’11 al Fornàs (amistós cadet-infantil femení)

Atlètic de Valls – Reus Deportiu

 

Diumenge 20 a les 5 al Vilar (3a jornada de lliga #3cat3)

Atlètic de Valls Alt Camp Alumini – Sant Pere i Sant Pau (líder)

 

Leave a Comment