.


Manifest Institucional i del món de l’Esport: eliminació de la violència envers les dones

El Futbol Club Atlètic de Valls s’ha adherit al “Manifest Institucional i del món de l’Esport” amb motiu del Dia Mundial per l’eliminació de la violència envers les dones (25 de novembre).

Per aquest motiu, aquest proper diumenge dia 22 de novembre, coincidint amb el partit de lliga de Tercera Catalana que es disputarà al Camp Municipal del Vilar entre la CF Pobla De Mafumet

B i l’Atlètic de Valls, es farà lectura pública del següent manifest:

“Des del món de l’esport i des de la nostra entitat manifestem la voluntat de sumar esforços i crear sinergies de treball cooperatiu que ens permetin construir conjuntament dinàmiques innovadores per eradicar definitivament la violència masclista, perquè representa una greu vulneració dels drets humans i atempta contra la igualtat efectiva entre dones i homes.

Treballarem per construir una societat democràtica, moderna i igualitària que faci front a la violència masclista i les desigualtats entre homes i dones, amb eines que ens permetin desplegar la Llei d’igualtat, aprovada el mes de juliol passat pel Parlament de Catalunya.

Volem un esport que promogui els valors que l’hi són inherents com l’esforç, el respecte, el treball en equip, el sacrifici i la superació, lluny de qualsevol tipus de violència; i manifestem fermament la voluntat de treballar per eradicar-la.”

Leave a Comment