.


Dues victòries blaves per començar el 2016 !

L’any 2016 no podia començar millor per l’Atlètic de Valls: dos partits, dues victòries.

Diumenge a les 12 del migdia el primer equip femení rebia al Constantí al Camp Municipal del Vilar. Les vallenques van fer un bon partit i es van imposar per 4 a 0 amb gols de Melania, Cristina, Andrea i Mar.

Amb aquest triomf les blaves pugen fins a la sisena posició de la classificació.

A la tarda del mateix diumenge 10 de gener els nois es van imposar per 2 a 1 al Tancat del Vendrell. El partit, que va servir per estrenar la nova gespa artificial del Vilar, va ser molt igualat i va mantenir l’emoció fins el darrer minut. Els dos gols de Jordi López (que ja en suma 15) van donar tres punts molt importants a l’Atlètic de Valls Alt Camp Alumini.

Els dos equips de futbol base femenins no tenien partit aquest cap de setmana.

feed. Both comments and pings are currently closed.

Leave a Comment