.


Festa de final de temporada 2015-2016

El passat divendres 1 de juliol el Futbol Club Atlètic de Valls va tancar la Temporada 2015-2016 amb una jornada festiva a les instal·lacions del Club de Tennis Plana d’en Berga de Valls.

 Durant tota la tarda els components dels quatre equips de l’entitat blava (tres de femenins i un de masculí) van poder gaudir de la magnífica piscina del club de tennis i tot seguit es van aplegar a la pista poliesportiva per celebrar plegats un bon sopar amb l’assistència d’uns 80 comensals.

 Després del sopar es va projectar un ampli video-recull amb les millors imatges de la temporada realitzat pel Jordi Torrell i tot seguit el President de l’Atlètic, Carlos Aís, i el vice-president Jacint Traguany van dirigir unes paraules als assistents. Ambdós van fer un resum de la temporada i van voler destacar i agrair l’esforç de tots els jugadors i jugadores de l’entitat. Així mateix també van voler agrair la feina dels entrenadors, auxiliars i delegats al llarg de tota la temporada.

 Després dels parlaments va arribar l’hora dels premis i dels reconeixements. En primer lloc els entrenadors del cadet-infantil femení van donar un detall a les jugadores del futbol base femení i tot seguit aquestes mateixes jugadores els van tornar la sorpresa amb un regal molt especial.

 A continuació el Club va repartir els tradicionals trofeus als jugadors i jugadores més destacats de la temporada. Per l’equip infantil-aleví femení les premiades van ser Clàudia Calatayud (màxima golejadora),  Dúnia Iglesias (revelació) i Anna Pàmies (regularitat); per les cadets-infantils Judit Guinovart (màxima golejadora), Rosa Invernón (revelació) i  Clàudia Salvat (regularitat); per l’equip sènior femení Andrea Sancho (màxima golejadora),  Laura Figuerola (revelació) i Cristina Sánchez (regularitat); i finalment per l’equip masculí de Tercera Catalana van ser premiats Jordi López com a màxim golejador, Josep Maria Raduà i Marc Gabriel com a més regulars i Oriol Martínez com a jugador revelació.

 La vetllada va finalitzar amb el sorteig de diversos regals entre tots els assistents. Ara toca descansar durant l’estiu per començar amb les piles ben carregades la propera temporada 2016-2017.

Leave a Comment