.


L’Atlètic de Valls tanca la temporada 2016-2017

El passat diumenge 18 de juny el Futbol Club Atlètic de Valls va tancar la Temporada 2016-2017 amb un dinar a les dependències de l’antiga Casa Caritat. Gairebé 100 persones, entre jugadores, jugadors, familiars, tècnics i directius es van aplegar per posar el punt i final a una nova temporada, la número 34 de la història de l’Atlètic.

Després de menjar un bon arròs van arribar els actes més protocolaris de la jornada. Per començar es va projectar un vídeo amb els millors moments de la temporada i un vídeo resum de la 27a Nit de l’Esport Vallenc on la ciutat de Valls va reconèixer la llarga trajectòria del Jacint Traguany, primer com a jugador i després com a directiu del nostre club.

Després del vídeo i dels parlaments de rigor el club blau va entregar els tradicionals premis als jugadors més destacats de la temporada: per l’equip infantil-aleví femení les premiades van ser Iris Martínez (golejadora), Edith Bejarano (revelació) i Thais Serra (regularitat); per les cadets-infantils els guardons van ser per a Judit Guinovart (golejadora), Ivette Betancourt (revelació) i Maria del Mar Betancourt (regularitat); del primer equip femení els premis van ser per a Cristina Sánchez (golejadora), Marina Caparó (revelació) i Clàudia Salvat (regularitat); i pel que fa a l’equip masculí de Tercera Catalana els premiats van ser Jordi López (màxim golejador), Oscar Periche (revelació) i Josep Maria Raduà (regularitat).

També hi va haver altres reconeixements: els equips de futbol base femení van voler agrair la tasca dels seus entrenadors amb diversos regals i l’equip masculí va reconèixer la gran feina del Josep Urdi. Després dels premis i dels reconeixements es va fer el sorteig de diversos obsequis entre tots els assistents i es va tancar definitivament la temporada blava.

Ara toca descansar durant l’estiu per tornar amb més ganes que mai !!! Bon estiu a tothom !!!

feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.