.


L’Atlètic de Valls presenta el seu equip masculí de 3a Catalana 2017/2018

Aquest passat diumenge 27 d’agost el Futbol Club Atlètic de Valls va presentar el seu equip masculí que enguany tornarà a militar al Grup 3 de la Tercera Catalana.

El club blau va presentar als seus dos entrenadors, Josep Maria Fuguet i Dani Romera, i als seus vint jugadors: Marc Martí, Nil Gràcia, Marc Gabriel, Dani Vásquez, Gerard Sendra, Josep Maria Raduà, Enric Torres, Oscar Periche, Yurel Trinidad, Marc Izquierdo, Jaume Raduà, Luís Yeste, Edu Güell, Alex Cubiles, Salva López, Sergi Miró, Christ Lienel, Ramon Moya, Pere Balcells i Juanjo Salazar. No es descarta que en els propers dies hi pugui haver alguna nova incorporació.

Un cop presentats els entrenadors i els jugadors el President del Club, Carlos Aís, i el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Valls, Eduard González, van dirigir unes paraules als nombrosos espectadors que es van aplegar al Camp Municipal del Vilar de Valls.

Després de la presentació va arribar el torn del futbol amb la disputa del 29è Memorial Antoni Aís Torneig Ciutat de Valls entre l’Albi de Segona Catalana i l’Atlètic de Valls. Cal dir que la sacada d’honor d’aquest partit la van realitzar els nets de l’Antoni Aís, un dels fundadors del club blau l’any 1983. Abans de començar es va guardar un minut de silenci en memòria de les víctimes dels recents atemptats de Barcelona i Cambrils.

El partit entre l’Albi i l’Atlètic va ser força entretingut i equilibrat. Al final la victòria es va quedar a Valls gràcies a dos gols de Marc Gabriel i Alex Cubiles a la segona part que van capgirar el marcador després del gol d’Hichem a la primera.

Trobareu més informació, fotografies i vídeo de la presentació a les webs del Vallenc

i del Travesser.

Aquest dissabte 2 de setembre comença la lliga 2017/18: l’Atlètic de Valls Alt Camp Alumini es desplaça fins El Vendrell per jugar al Camp del Tancat a partir de les 5 de la tarda. Esperem que els vallencs comencin amb bon peu.

by rbordas No Comments Yet

Comments are closed.