.


Empat i golejada

El cap de setmana s’ha tancat amb un empat de l’equip masculí a Altafulla i una golejada de l’equip femení al Vendrell.

Segona Territorial:

Els nois van empatar dissabte a 2 gols al camp de l’Altafulla. Els vallencs van començar perdent però van poder capgirar el marcador amb 2 gols de Torres. Malauradament es van fallar diverses oportunitats per marcar el tercer gol i l’Altafulla va aconseguir empatar gràcies a un penal força discutit.

Cal dir que l’equip local va posar moltíssims problemes a l’àrbitre i que ara s’està esperant la redacció d’un annexe a l’acta del partit.

Femení:

Les noies de Ramon Pujades han guanyat aquest matí al camp del Tancat del Vendrell per un contundent 1 a 13. Les golejadores del matx han estat María Berjón (6), Gemma Riello (3), Gemma López (2), Lali i Maria Segóvia.

L’equip femení continua líder amb dues victòries en dues jornades.

feed. Both comments and pings are currently closed.

Leave a Comment