.


Dissabte 30 d’octubre: triplet de victòries !

Per segona jornada consecutiva els equips de l’Atlètic han fet coincidir tres victòries:

Femení:

Al migdia les noies de Ramon Pujades han golejat al Calafell B per 9 gols a 0. L’equip blau ha guanyat els 4 partits de lliga i encapçala la classificació amb 12 punts, 49 gols a favor i només 2 en contra.

Segona Territorial:

Els nois d’Isma Sánchez i Juan Cazorla han guanyat per un increïble 4 a 5 al camp del Santa Cruz de Calafell. Per l’Atlètic han marcat un defensa local en pròpia porteria, Xavi Anglès, Edgar i Torres (2). El segon gol de Torres ha arribat en el segon minut de descompte i ha donat els tres punts en un partit d’infart. L’equip se situa setè amb 13 punts després de 8 jornades.

Veterans:

Els Veterans del Fornàs han golejat a l’Alcover per 7 a 1 en el partit corresponent a la segona jornada de lliga que es va ajornar fa unes setmanes. De moment l’equip dirigit per Antonio Aís ha guanyat els 3 partits que ha jugat.

Enhorabona a totes i a tots !!! I bona castanyada a tothom !!!

Leave a Comment