.


L’equip masculí es queda a un sol pas de jugar la promoció d’ascens

El passat diumenge el nostre equip masculí va tancar la Lliga 2017-2018 amb una brillant victòria al Camp del Catllar, el campió indiscutible del Grup 3 de la Tercera Catalana. Els gols de Jordi Rosinès i de Joel Merino van donar els tres darrers punts de l’any als blaus.

Cal destacar que els nois de Dani Romera han estat l’únic equip que ha guanyat els dos partits al Catllar (equip que només ha cedit 4 derrotes i 1 empat en tota la temporada).

Tot i aquest important triomf els vallencs no van poder quedar en segona posició perquè a la mateixa hora el Montblanc va guanyar per 2 a 1 al Banyeres. Amb aquesta victòria els de la capital de la Conca de Barberà acaben amb 71 punts, 2 punts més que els vallencs.

Des d’aquí volem felicitar al Catllar per la seva gran temporada i per l’ascens a 2a Catalana i també al Montblanc pel seu segon lloc. Els montblanquins jugaran la promoció d’ascens amb La Pastoreta (segon classificat del grup 2).

Només ens queda felicitar i agrair l’esforç i la feina de tots els jugadors i de l’equip tècnic de l’Atlètic al llarg de tota la temporada.

L’any vinent hi tornem !!!

Leave a Comment