.


Partits del 6 i 7 de novembre

Femení:

Les noies de l’Atlètic es desplacen a Santa Coloma de Queralt per jugar la cinquena jornada de lliga. De moment ambdós conjunts han guanyat tots els partits disputats i per això es disputaran el primer lloc de la classificació. El partit es juga el dissabte dia 6 i començarà a un quart de cinc de la tarda.

Veterans:

Els Veterans del Fornàs – Atlètic de Valls es desplacen aquest dissabte a Tarragona per jugar al camp de l’Icomar. El partit començarà a les 8 del vespre. Fins el moment els vallencs han guanyat els tres partits de lliga que han disputat.

Segona Territorial:

L’equip masculí de l’Atlètic juga el diumenge dia 7 a les 12 del migdia al difícil camp del Bellvei del Penedès. Els vallencs són setens amb 13 punts i els penedessencs són quarts amb 16. Una magnífica oportunitat d’escalar un bon grapat de posicions a la classificació.

Sort a totes i a tots !!!

by rbordas No Comments Yet

Leave a Comment