.


Final de la temporada blava

El passat divendres dia 22 el Futbol Club Atlètic de Valls va celebrar el tradicional sopar de final de temporada 2017-2018. Els components dels quatre equips de l’entitat blava es van aplegar a les instal·lacions del Club Tennis Plana d’en Berga per tancar plegats una nova campanya esportiva. Entre jugadores, jugadors, tècnics i directius es van aplegar gairebé 80 comensals.

Després del sopar es va poder visionar un audio-visual amb les millors fotografies de la temporada de tots quatre equips i es van repartir els premis als jugadors i jugadores més destacats de la temporada.

Per l’equip més jove de l’entitat, l’infantil-aleví femení, els guardons van ser per a Ona Ferre (més regular), Sílvia Morera (revelació) i Aicha Mammerit (golejadora). De l’equip cadet-infantil femení les jugadores premiades van ser Anna Pàmies (regularitat), Rosa Invernón (revelació) i Iris Martínez (golejadora). Del primer equip femení les guardonades van ser Cristina Sánchez (més regular), Laura Figuerola (revelació) i Andrea Sancho (golejadora). Finalment de l’equip masculí els premiats van ser Marc Gabriel (regularitat), Pere Balcells (revelació) i Genís Vidal (màxim golejador).

A banda dels premis també hi va haver temps pel parlament del President del club. Carlos Aís va agrair a tothom el seu esforç durant la temporada i va encoratjar a totes les jugadores i jugadors a continuar lluitant pels colors blaus de l’Atlètic de Valls.

feed. Both comments and pings are currently closed.

Leave a Comment