.


Masculí Tercera Catalana: aquest dissabte 1 de setembre a les 18:15 h al Vilar comença la lliga !!!

Aquest dissabte 1 de setembre arriba l’hora de la veritat i comença la lliga 2018-2019. S’han acabat les sis setmanes de pretemporada i els nois de Jaume Bonet començaran la lliga rebent la visita del Constantí, un dels rivals tradicionals del grup tercer de la Tercera Catalana. El matx començarà a un quart de set de la tarda i serà arbitrat per Carlos Rubio.

El Constantí serà la primera pedra de toc per un Atlètic que voldrà començar la Lliga amb una victòria. El darrer precedent entre els dos equips és ben proper perquè els vallencs ja van rebre la visita dels Constantí el passat 6 de maig en la 31a jornada de la lliga 2017-2018. En aquella ocasió els blaus es van imposar per 4 a 2 amb dianes de Rosinés, Silva, Genís i Ike.

L’Atlètic de Valls Alt Camp Alumini necessita una victòria per començar la temporada amb bon peu i per encarar el mes de setembre amb optimisme. Després de rebre al Constantí els blaus visitaran Banyeres, rebran a La Riera, es desplaçaran a Sant Salvador i rebran al Llorenç. Cinc partits força complicats per a un setembre intens.

Leave a Comment