.


Resultats del 6 i 7 de novembre

Femení: Victòria a Santa Coloma de Queralt (0-7).

Les noies de l’Atlètic van guanyar per un contundent 0 a 7 al Camp del Santa Coloma de Queralt. Ahir s’acabava la primera volta de la primera fase i fins el moment l’equip blau ha guanyat els cinc partits disputats. Per l’Atlètic van marcar Gemma López (2), Maria Berjón (2), Arancha (2) i Lali.

I dissabte vinent a les 2 derbi vallenc al Vilar amb les noies de l’Escola Valls Futbol !

Veterans: Victòria al Camp de l’Icomar per 0 a 3

Els Veterans del Fornàs – Atlètic de Valls també compten els seus partits com a victòries i van derrotar a l’Icomar de Tarragona per un clar 0 a 3. Dotze punts amb 4 partits certifiquen un bon començament de Lliga.

Dissabte vinent a les 6 els Veterans del Montblanc visitaran el Vilar.

Segona Territorial: derrota al camp del Bellvei (3-0)

L’equip masculí de l’Atlètic ha perdut per un exagerat 3 a 0 al camp del Bellvei del Penedès. El partit ha estat molt igualat fins el minut 25 quan el vallenc Marc Izquierdo ha estat injustament expulsat amb dues targetes grogues consecutives. Tot i la inferioritat numèrica els blaus han mantingut el joc equilibrat però el Bellvei ha aconseguit marcar en el temps de descompte del primer temps.

Només començar la segona part el Bellvei ha marcat el segon i gairebé ha sentenciat el marcador. El tercer gol local ha estat un excessiu càstig per un Atlètic que ha lluitat molt i no ha merescut una derrota tan contundent.

El proper diumenge el Montblanc visitarà el camp del Vilar a partir de les 5 de la tarda.

Leave a Comment