.


Agenda pel 13 i 14 de novembre

Aquest cap de setmana el calendari ens ha preparat tres partits molt interessants (tots tres es disputaran al Camp Municipal del Vilar de Valls):

Femení: Derbi vallenc (dissabte a les 2 del migdia)

Els equips femenins de l’Atlètic de Valls i l’Escola Valls Futbol obriran la segona volta de la primera fase del campionat de lliga. Recordem que en el primer partit de lliga l’Atlètic va guanyar per 1 gol a 4.

Les noies blaves encapçalen la classificació amb 15 punts després de guanyar els 5 partits disputats. Les noies de l’Escola són terceres amb 9 punts.

Veterans: Fornàs ATV – Montblanc (dissabte a les 6 de la tarda)

Els Veterans del Fornàs-Atlètic de Valls rebran la visita dels Veterans de Montblanc en la cinquena jornada del campionat de lliga. Fins ara els vallencs han guanyat els quatre partits que han disputat.

Segona Territorial: Atlètic de Valls – Montblanc (diumenge a les 5 de la tarda)

Atlètic i Montblanc arriben a la desena jornada de lliga amb moltes ganes de guanyar els tres punts en joc. Els de la Conca de Barberà són setens amb quinze punts i els vallencs són novens amb tretze.

Sort a totes i a tots !!!

by rbordas No Comments Yet

Leave a Comment